felhívás - videóval

2019.05.16. 15:40

Szeméremsértőt keres a Békéscsabai Rendőrkapitányság

Hosszan követett egy fiatal nőt egy férfi Békéscsabán. Amikor utolérte, hozzá is nyúlt. Azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki április 7-én 1 óra 45 perc körül szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel.

A nő egyedül indult haza a munkahelyéről, a férfi követte, majd mögé lépett és hozzányúlt. A nő ezután gyorsan továbbment, a férfi pedig már nem ment utána. Egy térfigyelő kamera felvételt készített a férfiról, akinek az azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Várják azok jelentkezését, akik felismerik, vagy információval rendelkeznek róla, látták őt valahol. Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700). A 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. Mindkét telefonszám díjmentesen hívható, a „Telefontanún” akár név nélkül is lehet bejelentést tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában