Szent György nap

2018.04.20. 14:28

Rendőrségi bemutatót rendeznek Békéscsaba főterén

Rendőrségi járművek bemutatójával, kerékpáros ügyességi pályával és számos érdekességgel vár mindenkit április 23-án a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

police.hu

Április 24-e, Szent György nap a Rendőrség napja. Ebből az alkalomból a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság április 23-án, hétfőn, fél 10-től 12 óráig Békéscsabán, a Szent István téren bemutatókkal várja az érdeklődőket – olvasható a rendőrség cikkében.

Meg lehet tekintetni a rendőrség járműveit, a rendőrök felszerelését, szolgálati fegyvereit. Bemutatkoznak a bűnügyi technikusok és a Közterületi Támogató Alosztály rendőrei. A bűnmegelőzési, illetve a baleset-megelőzési szakemberek tanácsadással és a gyermekeknek játékos programokkal készülnek, kerékpáros ügyességi pályát alakítanak ki.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendezvényre várja az óvodás csoportokat, iskolai osztályokat és a rendőrség munkája iránt érdeklődőket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában