kék hírek - frissítve

2018.03.18. 09:57

Rendőrök segítenek és védenek az áramszünettel sújtott településeken

Hét településen több mint 9 ezer fogyasztónál nincs áram Békés megyében. A rendőrség a bűncselekmények megelőzése, az érintettek segítése érdekében a hibák elhárításáig folyamatos rendőri jelenlétet biztosít.

police.hu

Szünetel az áramszolgáltatás Békés megye több településén – adta hírül a police.hu cikke. A vasárnap 9 óra 15 perckor készített összesítés szerint 7 településen 9223 fogyasztó érintett.

A hibák elhárításán Bucsán, Füzesgyarmaton, Dévaványán, Ecsegfalván, Gyomaendrődön, Kertészszigeten és Nagylaposon is dolgoznak a szakemberek.

A rendőrség a lakosság segítése, a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése érdekében az érintett településeken folyamatos rendőri jelenlétet biztosít.

FRISSÍTÉS!

A vasárnap 13 óra 15 perckor készített összesítés szerint 8 településen van üzemzavar – olvasható a police.hu cikkében. A legkevesebb fogyasztót Füzesgyarmaton érinti a hiba, ott 5 helyen nincs áram.

További 7 településen, Bucsán, Dévaványán, Ecsegfalván, Gyomaendrődön, Kertészszigeten, Nagylaposon és Szeghalmon összesen 6291 fogyasztónál szünetel a szolgáltatás.

A rendőrség az üzemzavar elhárításáig a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, illetve a helyiek segítése érdekében az érintett településeken folyamatos jelenlétet tart fenn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában