bűnügyi őrizetben

2018.05.20. 09:40

Pénzért, veréssel fenyegette meg a fiatalokat

Gyulán rablás miatt, Körösladányban lopás miatt intézkedtek a rendőrök, Mezőhegyesen pedig megtaláltak egy eltűnt lányt.

police.hu

Gyulán, a Göndöcs-kertben szombaton 17 óra 30 perc körül egy fiatalember megszólított két 14 éves és egy 15 éves fiút. Azzal fenyegetőzött, hogy megveri őket, ha nem adnak neki pénzt. A fiúk odaadták azt a néhány száz forintot, ami náluk volt, ezután a fenyegetőző elment. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt azonosították és előállították a rablás gyanúsítottját. A 16 éves fiút a rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette – írja a police.hu.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság szombaton szabálysértési őrizetbe vett két férfit, akik Körösladányban, a Folyás-éren engedély nélkül horgásztak. A férfiakat a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei szombaton 23 óra 30 perc körül Mezőhegyesen megtaláltak egy 17 éves fiatalt, akit a Kisteleki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A rendőrök a lányt biztonságba helyezték, egy lakásotthonba vitték.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában