kék hírek

2018.06.22. 13:15

Nem adott elsőbbséget, hatan megsérültek

Több motoros is súlyosan megsérült abban a balesetben, amit egy szabálytalanul balra kanyarodó személyautó vezetője okozott a 47-es számú főúton, Békéscsaba külterületén. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

police.hu

Baleset történt Békés megyében, a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán 2017. szeptember 30-án 14 óra 15 perc körül – írja a police.hu. Egy személyautó vezetője a főútról egy mellékútra akart lefordulni, de úgy kezdte meg a kanyarodást, hogy nem adott elsőbbséget a főúton szemből érkező motorosoknak. A csoportban elöl haladó első három motoros már nem tudta kikerülni az autót és nekiütköztek. A balesetben négyen súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

Fotó: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság az autót vezető 76 éves békéscsabai férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozást a rendőrkapitányság szerdán befejezte és az eljárás iratait vádemelési javaslattal továbbítja a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában