kék hírek

2019.04.14. 09:13

Nem adott elsőbbséget a kerékpáros, súlyosan megsérült

Baleset Békéscsabán, ittas járművezetés Mezőhegyes külterületén, és biztonsági intézkedés Orosházán.

police.hu

Békéscsabán, a Kolozsvári utcában szombaton 17 óra 15 perc körül egy kerékpárral, a gyalogos járdán közlekedő férfi úgy akart áthajtani az úttesten, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan kerékpározott súlyosan megsérült.

Fotó: police.hu

Mezőhegyes külterületén, a 4434-es számú úton szombaton 12 óra 40 perc körül a rendőrök egy tehergépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték. A férfinál a helyszíni légalkoholmérés ittasságot jelzett, ezért előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szombaton 21 óra 30 perckor arról, hogy Orosházán, a Szentesi úton egy idős férfi áll az utcán és nem talál haza. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az idős ember nekik is elmondta, hogy még világosban indult el otthonról, de eltévedt, nem tudja, hogy merre kell hazamenni. A rendőrök szolgálati gépkocsival hazavitték és átadták a hozzátartozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában