kék hírek

2018.07.20. 09:52

Négy férfi került rendőrkézre csütörtökön

Őrizetbe vételek és közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt előállítás.

police.hu

Békés megyében csütörtökön két férfit vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, mindketten üzletből loptak. Egyikük egy orosházi boltból, a másik férfi egy békéscsabai nagyáruházból. A biztonsági őrök tetten érték őket és rendőri intézkedést kértek. A rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt mindkét férfit három napon belül bíróság elé állíthatják. A Békéscsabán elfogott férfi ellen büntetőeljárás is indult, mert kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála és a gyorsteszt eredménye szerint kábítószert fogyasztott – írja a police.hu.

A Szarvasi Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett egy szarvasi férfit. A 21 éves fiatalembert a Szarvasi Járásbíróság körözte magánlaksértés és más bűncselekmények miatt.

A battonyai közúti határátkelőhelyen csütörtökön 0 óra 15 perckor egy román állampolgár kilépésre jelentkezett egy lengyel honosságú kisbusszal. A férfi és a jármű ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a kisbuszhoz tartozó iratban a műszaki érvényességet igazoló bejegyzést meghamisították. A sofőrt a rendőrök előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában