kék hírek

2018.04.18. 15:44

Lezárták a nyomozást a vésztői nőt zaklató férfi ügyében

Vádemelést javasol a rendőrség egy Borsod megyei férfi ellen, mert visszaélt volt élettársa adataival és zaklatta a vésztői nőt.

police.hu

Volt élettársa adataival vásárolt internetes áruházakban egy mezőkeresztesi férfi – adta hírül a police.hu cikke. A vésztői nő 2017 júliusától többször kapott csomagokat, amelyekért fizetnie kellett volna. Ezt nem tette meg, hanem visszavitette a címére érkező dolgokat a feladónak. Testvére is ugyanígy tett, miután hozzá is érkeztek utánvételes küldemények.

A nő, amikor már több csomagot és zaklató, fenyegető üzeneteket is kapott, feljelentést tett a rendőrségen. Volt élettársa a kihallgatásán azt mondta, hogy bosszantani akarta volt párját és annak családját. Előfordult, hogy pizzát rendelt a nő címére, illetve megkérte egyik ismerősét, hogy regisztrálja a nőt egy internetes társkereső oldalon. Ismerőse ezt megtette, a vésztői nőt a hirdetés alapján többen is felhívták.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a nő volt élettársát személyes adattal visszaélés és zaklatás, barátját személyes adattal visszaélés bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség mindkét Borsod megyei férfi ellen vádemelést javasol, az április 17-én lezárt nyomozás iratait a rendőrkapitányság továbbította a Szeghalmi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában