Horrorsztori

2018.09.18. 12:41

Lebénult a battonyai rémek egyike

Két battonyai férfi és egy nő évekkel ezelőtt halálra kínzott egy fiatal lányt, Rékát. A kínzók egyike, Adrienn a közelmúltban deréktól lefelé lebénult.

Csak kerekesszékben tud közlekedni, deréktól lefelé lebénult a Bors információi szerint az a most 40 éves nő, Adrienn, aki – a battonyai rémek tagjaként – évekkel ezelőtt halálra kínozta Rékát, és akit három éve ezért, emberölésért jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítéltek úgy, hogy legkorábban 35 rács mögött töltött év után szabadulhat.

A trió tagja már a Gyulai Törvényszéken tartott tárgyalásokkor is nehezen mozgott. A Bors tudomása szerint most a fővárosi Gyorskocsi utcában raboskodik, fokozatosan leépült a mozgása. Munkát sem végezhet, olvasással és tévézéssel tölti a mindennapokat egy négyszemélyes zárkában.

M. Zoltán, Sz. Zoltán és Adrienn kegyetlen módszerekkel bántalmazta éveken át Rékát egy battonyai házban. Például ütötték, rugdosták, kést szúrtak, áramot vezettek bele, égő cigarettacsikket nyomtak el rajta, gyógyszerezték, kábították. Csőfogóval csavargattak lábujjait, varrótűt szúrtak a körme alá. Réka 2010 nyarán hunyt el, holttestét egy gödörben helyezték el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában