Kék hírek - Frissítve!

2018.02.25. 10:26

Omlásveszélyes a kigyulladt lakóház Battonyán

Vasárnap reggel kigyulladt egy lakóház Battonyán, a kiérkező tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését.

bekes.katasztrofavedelem.hu

Kigyulladt egy parasztház Battonyán, a Vörösmarty utcában – adta hírül a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság cikke.

A mintegy 110 négyzetméter alapterületű épület teljes terjedelmében ég. A mezőkovácsházai hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését. Kivonultak a tűzesethez a battonyai önkéntes tűzoltók is.

Frissítés! 12:54

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint erőgépet is bevetnek annak a tűznek az oltásánál, amely egy lakóházban keletkezett ma délelőtt Battonyán, a Vörösmarty utcában.

A mezőkovácsházai hivatásos tűzoltók megakadályozták ugyan a lángok továbbterjedését, de a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával zajló munkálatokat akadályozza, hogy omlásveszély lépett fel a mintegy 110 négyzetméter alapterületű épületben, így megkezdték annak bontását. A battonyai önkéntes tűzoltók szintén a helyszínen vannak.

Újabb frissítés! 13:36

Elfojtották azt a tüzet, amely egy lakóházban keletkezett ma délelőtt Battonyán, a Vörösmarty utcában – áll a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásában. A mezőkovácsházai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával fojtották el a lángokat. A battonyai önkéntes tűzoltók szintén segítették a munkálatokat, amelyek során az omlásveszély miatt erőgépet is bevetettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában