galériával

2018.08.14. 12:45

Két autó karambolozott, egy ember életét vesztette

A Békés és Tarhos közötti úton történt a baleset, a műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frontálisan ütközött két gépkocsi kedd kora délután Békés megyében, a Békés és Tarhos közötti úton. A balesethez a mezőberényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a békési önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írta a katasztrófavédelem.

Fotó: Kiss Zoltán

Vargáné Szombati Andrea megyei rendőrségi sajtószóvivő hírportálunknak elmondta, hogy a balesetben egy ember sérült meg, az elsődleges orvosi információk szerint súlyosan.

FRISSÍTÉS: Az egyik autó vezetője Tarhos irányából Békés felé tartott, amikor egy kanyar után áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a neki szemből érkező járművel. A balesetben a szemközti sávba áttért autó vezetője a jelenlegi információk szerint könnyű sérülést szenvedett. A másik kocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Mindketten egyedül ültek az autóikban, utasaik nem voltak. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a teljes útlezárást a rendőrség 16 óra 40 perckor feloldotta.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a balesetek, tragédiák elkerülése érdekében közlekedjenek szabályosan és figyelmesen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában