kék hírek

2018.05.14. 11:40

Ittasan hajtott az épületnek, majd hazasétált

Békés megyében vasárnap négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

police.hu

Gyulán, a Széchenyi utca és a Malomsor utca kereszteződésében, 5 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd egy fának és egy háznak ütközött. A jármű vezetője, aki könnyű sérülést szenvedett, kiszállt a kocsiból és gyalog hazament. A rendőrjárőrök nem sokkal később a lakásán igazoltatták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért előállították mintavételre és orvosi vizsgálatra. A rendőrök büntető feljelentést tettek ellene és bevonták a jogosítványát – írja a police.hu.

Fotók: police.hu

Dévaványán, a Hősök terén, 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsinak hátulról nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi, aki elesett és súlyosan megsérült.

Gyulán, a Zrínyi téren, 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 15 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában