Lezárt nyomozás

2018.01.15. 14:42

Ittasan és jogosítvány nélkül balesetezett

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett és balesetet szenvedett egy férfi Dobozon. A biztonsági övet nem használta, így kiesett az autóból. A baleset után elment a helyszínről.

police.hu

Vádemelést javasol a rendőrség egy sarkadi férfi ellen, mert ittasan vezetett – adta hírül a police.hu.

A 22 éves férfi tavaly. november 26-án, 18 óra 45 perc körül Békéscsaba – Gerla felől Doboz irányába tartott, amikor autójával egy kanyarban a vizes úton megcsúszott. Lesodródott az útról, nekiment a csúszós útra figyelmeztető táblának, majd az út melletti árokban megállt.

A férfi nem használta a biztonsági övet, így kiesett az utastérből és könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset után gyalog hazament. Arról, hogy a kocsija az árokban van, három órával később egy másik autós tett bejelentést a rendőrségre. A rendőrök sarkadi lakásáról előállították a férfit, akinek nincs vezetői engedélye. Vérvételre vitték, az igazságügyi szakértő megállapította, hogy ittasan vezetett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 22 éves sarkadi férfi ellen vádemelést javasol. A január 12-én lezárt nyomozás iratait a rendőrség továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában