kék hírek

2018.05.16. 14:30

Három autó, három sérült a 44-esen

Békésszentandrás külterületén történt a baleset.

Három személyautó ütközött össze a 44-es számú főúton, Békésszentandrás közelében szerdán 13 óra 30 perc körül. A balesetben a jelenlegi információk szerint hárman megsérültek. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt – írja a police.hu.

 

Feloldotta a teljes útlezárást a rendőrség Békés megyében, a 44-es számú főúton, Békésszentandrás közelében, ahol korábban közlekedési baleset történt. A forgalom 14 óra 22 perctől egy sávon, rendőri irányítás mellett halad.

Hangai József, a mentők regionális kommunikációs munkatársa kérdésünkre elmondta, hogy összesen 3 fő sérültről érkezett bejelentés. A békéscsabai mentésirányítás azonnal elindította a baleset helyszínére a szarvasi esetkocsit, egy mentőgépkocsit, valamint riasztotta a szentesi mentőhelikoptert is.

Az egyik sérült a roncsokba szorult, őt kimentés után súlyos sérülésekkel látták el. Többszörös töréseket szenvedett, majd az ellátást követően mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A további két könnyű sérültnek is segítséget nyújtottak, majd földi úton őket is gyógyintézetbe szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában