kék hírek

2018.05.22. 10:14

Eltiltották a vezetéstől, mégis autóba ült

Elfogás, őrizetbe vételek és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

police.hu

 

Bucsa külterületéről,hétfőn előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság november 23-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 38 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei hétfőn 19 óra 45 perc körül elfogtak egy siófoki nőt, aki ellen a Nagykátai Járásbíróság garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves K. Esztert a rendőrjárőrök előállították a kirendeltségre, majd a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

A Szarvasi Rendőrkapitányság hétfőn szabálysértési őrizetbe vett egy dévaványai férfit, akinél a rendőrök 14 darab halat találtak. A pontyok és kárászok eredetét nem tudta igazolni, horgászengedélye nincs. A férfit a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Illusztráció: Shutterstock

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök hétfőn, Szeghalmon és Békéscsabán. Mindkét városban egy-egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő, mert az alkoholszonda ittasságot jelzett náluk. A férfiak vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellenük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában