kék hírek

2018.01.16. 09:53

Egy baleset és két őrizetbe vétel a hétfői mérleg

Egy kerékpáros nő sérült meg, valamint elfogtak egy örménykúti férfit és egy kevermesi nőt.

police.hu

Orosházán, a Szentesi út és a Bajnok utca kereszteződésében, január 15-én, 7 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei január 15-én, 16 óra 30 perc körül Kondoroson elfogtak egy örménykúti férfit, aki ellen a Szarvasi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot tartási kötelezettség elmulasztása miatt. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság január 15-én kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy kevermesi nőt. A 41 éves nőt és férjét december 13-án állították elő a rendőrök, mert az autójukban kábítószert tartalmazó fehér port találtak. A házaspár tagjai a gyanú szerint többeknek adhattak el kábítószert, ezért a rendőrség mindkettőjüket kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítja. A férfi december 16-a óta előzetes letartóztatásban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában