kék hírek

2018.04.15. 08:57

Bozótvágóval támadt ismerősére egy eleki férfi

Baleset Sarkadon, garázdaság Eleken, elfogás Csorváson és Orosházán.

police.hu

Sarkadon, a Bánát utca és a Hunyadi utca kereszteződésében, április 14-én, 10 óra körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik súlyos sérülést szenvedett – írja a police.hu.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök szombaton Eleken. Egy lakóház előtt egy férfi összeszólalkozott az egyik ismerősével. Szóváltás közben a 35 éves eleki férfi autójából elővett egy bozótvágót és egy gáz-riasztó fegyvert, majd rátámadt a másik férfira, aki könnyebben megsérült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 35 éves férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

Csorváson, szombaton 12 óra körül elfogtak a rendőrök egy dombóvári férfit. A 22 éves K. Mihályt a Dombóvári Rendőrkapitányság lopás vétség miatt körözte, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Az Orosházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai szombaton 19 óra 30 perc körül elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen hamis vád bűntett miatt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves P. Sándort a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában