kék hírek

2018.07.13. 09:51

Békéscsabán találták meg az eltűnt lányt

Gyomaendrődön balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben egy idős nőn segítettek, Békéscsabán pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

police.hu

Gyomaendrődön a Fő úton csütörtökön 10 óra 50 perckor egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi meg akarta előzni az előtte haladó kerékpárost, de eközben összeütköztek – írja a police.hu. Az utóbbi kerékpáros elesett és könnyebben megsérült.

Mezőberényben az Ady Endre utcában csütörtökön 21 óra 50 perckor egy ott lakó nő felfigyelt egy zavartan viselkedő idős asszonyra. Rendőri segítséget kért, majd a 91 éves néni a rendőröknek elmondta, hogy sétálni indult, de nem talál vissza az otthonba, ahol lakik. A rendőrök visszavitték és átadták a gondozójának.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei csütörtökön 16 óra 30 perckor Békéscsabán megtaláltak egy 17 éves lányt, akit az Esztergomi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A fiatalt biztonságba helyezték, egy gyermekotthonba vitték.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában