Kék hírek

2018.01.22. 09:52

Karambol, körözések és ittas vezetés ügyében intézkedtek

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, elfogás Gyulán és Méhkeréken, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békésszentandráson.

police.hu

Békéscsabán, a Jókai utca és az Illésházi utca kereszteződésében, vasárnap 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt – adta hírül a police.hu. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Fotó: police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap 4 óra 45 perc körül elfogtak egy férfit, aki ellen a Békési Járásbíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrkapitányság a 18 éves körösnagyharsányi férfit bűnügyi őrizetbe vette és a rendőrök értesítették a körözését elrendelő bírót.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen vasárnap 18 óra körül belépésre jelentkezett egy román férfi, akinek csődbűncselekmény miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elrendelte a körözését. A 38 éves B. Zoltánt a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei átadták a körözését elrendelő hatóság képviselőinek.

Békésszentandráson, a Hunyadi utcából hétfőn 0 óra 20 perckor előállítottak a rendőrök egy békésszentandrási férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett. Három pozitív eredménnyel végződött légalkohol mérés után a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában