Kék hírek

2018.02.25. 09:06

Baleset, árokba csúszott kamion és visszaélés miatt intézkedtek

Balesetben intézkedtek Békéscsabán és Gyulán, valamint egy visszaélést fedeztek fel a battonyai határátkelőhelyen.

police.hu

Békéscsabán, a Franklin utcában, szombaton 14 óra 15 perc körül személyautó kerékpárossal ütközött – olvasható a police.hu cikkében. A balesetben a biciklis férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A battonyai közúti határátkelőhelyen szombaton 12 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy bolgár állampolgár. A járművet, amit vezetett, korábban kivonták a forgalomból, az ellenőrzéskor a gyanú szerint nem az eredetileg rá kiadott rendszám volt rajta. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szombaton reggel a 44-es főútvonalon egy Gyula felé közlekedő kamion letért az útról és az útmenti árokba csúszott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A műszaki mentést forgalomkorlátozás mellett végezték.

Fotó: Kiss Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában