kék hírek - videóval

2018.04.26. 10:45

Álcázott házban rejtőzködött az elítélt bűnöző

Elfogtak a rendőrök egy korábban hét év, hat hónap szabadságvesztésre ítélt férfit, aki nem kezdte meg a büntetése letöltését önként, és egy lakatlannak álcázott mezőkovácsházi házban rejtőzött el.

police.hu

Hét év, hat hónap szabadságvesztésre ítélt férfit fogtak el a rendőrök csütörtökön 6 óra körül Mezőkovácsházán – adta hírül a police.hu cikke.

A 41 éves K. Csabát korábban testi sértés, személyi szabadság megsértése és lopás bűncselekmények miatt ítélte el a bíróság, a büntetése letöltését azonban a kijelölt időpontban nem kezdte meg.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya olyan információkhoz jutott, hogy egy lakatlannak álcázott házban rejtőzködik. Az épület ablakain a redőnyök mindig le voltak húzva és a házon több kamera is volt.

A nyomozók és a főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei körülvették a házat, majd miután a férfi a felszólításukra nem jött ki, alaposan átkutatták az épület minden helyiségét.

Egy falban kialakított rejtekhelyen találtak rá a férfira, aki el akart menekülni. A rejtekhelyről kiinduló átjárón át a szomszédos épület felé próbálta elhagyni a házat. A rendőrök elfogták és Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A házon és a redőny mögött lévő kamerák képeit K. Csaba bent, egy monitoron figyelte. A háztartási gépeket és a biztonsági berendezést úgy működtette, hogy a mérőórát megkerülve csatlakozott rá az elektromos hálózatra. Ezért a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt újabb büntetőeljárást indít ellene.

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában