kék hírek

2018.05.25. 10:26

A gyanú szerint rátört az idős nőre, majd kifosztotta

Lopás volt Sarkadon, szabálysértési őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések Békéscsabán.

police.hu

Sarkadon csütörtökön 9 óra körül egy férfi berúgta egy 73 éves nő házának ajtaját, majd az egyik szobában lévő szekrényből kivette és elvitte a nő megtakarított pénzét. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves sarkadi E. Sándort egy órán belül elfogták és előállították – írja a police.hu.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság csütörtökön szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit. A 40 éves férfi személygépkocsijával Doboz felől Békéscsaba irányába tartott, majd amikor látta, hogy rendőri ellenőrzés van, lehajtott egy mellékútra. A rendőrök utána mentek és igazoltatták. A férfinak nincs vezetői engedélye, a Békéscsabai Rendőrkapitányság november 22-ig minden jármű vezetésétől eltiltotta. Azzal, hogy ennek ellenére vezetett, szabálysértést követett el, amiért a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő csütörtökön a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. Mindkettőjüket Békéscsaba külterületén, a Kígyósi utcában igazoltatták. Személygépkocsit vezettek úgy, hogy előtte szeszesitalt fogyasztottak. A rendőrök a mért légalkohol értéknek megfelelően az eleki férfi ellen büntető feljelentést tettek, a szabadkígyósi férfi ellen pedig közigazgatási eljárás indult.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában