Mezőberény

2023.05.03. 15:05

Pénzzé akarták tenni az ellopott felniket

Pénzhez akartak jutni, ezért lopott el négy felnit két férfi Mezőberényben. A számításukba hiba csúszott, a rendőrök előbb érkeztek, mint a vevők, így a felniket nem tudták eladni. A rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték – közölték a rendőrségen.

L. B.

Forrás: police.hu

A gumival felszerelt felniket március 21. és 23. között vitték el. Miután a történtekről bejelentés érkezett, a rendőröknek nem kellett sok idő ahhoz, hogy kinyomozzák az ügyet. A bejelentés napján előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, aki nem is tagadta a lopást, de azt mondta: nem egyedül csinálta. A barátjával arra gondoltak, hogy eladják a kerekeket, és így pénzhez jutnak. Társánál, egy ólban tárolták őket, míg vevőt kerestek. A rendőrök azonban előbb érkeztek, mint a vevők, így a felgumizott felnikből nem lett pénz, ráadásul le is foglalták tőlük azokat és visszavitték a tulajdonosnak.

A páros tagjairól kiderült, hogy drótkerítést is loptak, a rendőrség így két bűncselekmény miatt javasol vádemelést ellenük. A Békési Rendőrkapitányságról az ügy iratait a minap továbbították az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában