Kék hírek

2023.04.05. 11:50

Sokat ivott, majd motorokat lopott egy köröstarcsai férfi

Elloptak két motorkerékpárt Köröstarcsán, egy családi ház garázsából. A bejelentés után a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és egy napon belül megtalálták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit.

P. G.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre április 3-án, Köröstarcsán. Egy nő kért segítséget, mert elmondása szerint a családi házuk garázsából eltűnt két motorkerékpár. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei adatgyűjtésbe kezdtek és rövid időn belül eljutottak egy harminc éves helyi férfihoz, akinél a házkutatás során meg is találták az egyik motort.

A férfi a kihallgatásán elmondta, hogy sokat ivott aznap és ennek hatására jött az ötlet, hogy betör egy közeli garázsba. A két motort, amit ott talált tolva vitte el és a saját házának udvarán állította le őket. Később aztán az egyiket átvitte a testvéréhez.

A Békési Rendőrkapitányság nyomozói mindkét járművet lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában