Kék hírek

2023.04.18. 11:55

Hét csapat szállt ringbe Mezőberényben a polgárőrök versenyén

Hét csapat indult a napokban Mezőberényben, a polgárőröknek szervezett közlekedésbiztonsági versenyen: csapatban a békéssámsoniak győztek, egyéniben pedig egy szarvasi egyenruhás nyújtotta a legjobb teljesítményt – közölték a rendőrségen.

L. B.

Polgárőröknek szerveztek közlekedésbiztonsági versenyt

Forrás: police.hu

A versenyzőket Serb László rendőr alezredes, a Békési Rendőrkapitányság osztályvezetője köszöntötte. Ezután elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat a polgárőrök, tesztet töltöttek ki, ügyességi pályán is bizonyítottak. Az eredményhirdetésen Hudák Pál rendőr ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszönte meg a polgárőrök áldozatos munkáját.

A csapatok között a legeredményesebb a békéssámsoni lett (Sütő Ádám, Zámbori Tamás, Szalma Árpád és Maxi János), megelőzve a Mezőberényben és Kamuton szolgáló polgárőrök együttesét (Balog Marianna, Kozma István, Gál Ferenc és Taba Márk Balázs), valamint a csabaszabadiakat (Kesjár Mátyás, Tomán Zoltán, Kesjár István Mihály és Kesjár Ádám Dániel). Egyéniben a szarvasi Pljesovszki János győzött két békéssámsoni, Zámbori Tamás és Szalma Árpád előtt.

A rendezvényt a baleset-megelőzési bizottság hívta életre.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában