Rongálás

2023.03.17. 09:46

Egy kamera volt a veszte a békéssámsoni rongálónak

Festékkel feliratot fújt egy faház hátuljára egy férfi Békéssámsonban. Rongálás miatt indult büntetőeljárás ellene, a rendőrség a nyomozás iratait vádemelési javaslattal küldte el az ügyészségre.

Beol.hu

Megrongáltak egy faházat tavaly novemberben Békéssámsonban, a piacon. A bódé hátoldalára rózsaszín festékkel festettek feliratot. A történtekről egy biztonsági kamera felvételt készített, a képsorokon felismerhető volt az a helyi férfi, aki a több tízezer forintos kárt okozta. A rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene. 

A férfi a kihallgatásán elmondta, hogy ittas volt, amikor a falfirkát készítette. A felirat nem is sikerült úgy, ahogy gondolta, olvashatatlan lett, viszont csak a kisház újra festésével lehetett teljesen eltüntetni. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait csütörtökön vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában