Hivatásos szolgálat

2023.02.27. 11:01

Továbbra is várják a jelentkezőket a rendőrök

Békés vármegyében ezen a héten is folytatódik a toborzás. Békéscsabán, Zsadányban és Okányban várják a rendőrök a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők jelentkezését.

Beol.hu

Forrás: police.hu

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezen a héten három helyszínen tart toborzást. Békéscsabán, a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztató Központ földszintjén kedden 9 és 11 óra között, csütörtökön pedig 16 és 18 óra között várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket. Zsadányban és Okányban pedig csütörtökön a polgármesteri hivatalokban lesznek tájékoztatók, Zsadányban 9 órai, Okányban 10 óra 30 perces kezdettel hangzanak majd el a legfontosabb tudnivalók. 

A rendőrök a határvadászok oktatásáról, munkájáról, valamint a 10 hónapos rendőrjárőr képzésről is beszélnek az érdeklődőknek, illetve válaszolnak a felmerülő kérdésekre, valamint a jelentkezés benyújtásához is minden segítséget megadnak. Akik a toborzó eseményekre nem tudnak elmenni, a képzésekről a rendőrség honlapján is megtalálnak minden információt. Emellett a [email protected] e-mail címre küldött levélben is lehet érdeklődni, jelentkezni - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában