Fenesiné Markovics Nóra

2023.02.19. 13:11

Rendőrként és anyaként is segíti a közlekedés-biztonságot - videóval

Hogyan kell vigyázni a gyerekekre, ha autóval viszik őket?

P. G.

Forrás: Shutterstock

Ezt a kérdést járta körül Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portálja a Facebookon közzétett videóban, amelyben Fenesiné Markovics Nóra rendőr főhadnagy és édesanya ad tanácsot erre vonatkozóan a közlekedőknek.

Fenesiné Markovics Nóra. Édesanya és immár 15 éve rendőr, közlekedésrendészeti szakterületen dolgozik. Mint a posztban leírták, mindig is szívügye volt a baleset-megelőzés, de amióta férjével családot alapítottak, szülők lettek, más szemszögből is nézi feladatát. Mindent, amit csak tud meg akar tenni azért, hogy minél kevesebben sérüljenek meg közlekedési balesetben, minél kevesebben veszítsék el szeretteiket, családtagjaikat közúti szerencsétlenségben. Szüntelenül ötletel és gondolkodik azon, hogyan, milyen formában, kikhez juttassa el üzeneteit azért, hogy a tanácsaival szemléletet formáljon. Gyulán nagyon sok helyen ismerik őt, mert rendszeresen szervez rendezvényeket, tájékoztatókat, beszélget gyermekekkel, szülőkkel, pedagógusokkal iskolai foglalkozásokon, vagy éppen közúti ellenőrzések alkalmával. A rendőr főhadnagy szívvel, lélekkel készítette a videót, hiszen szereti és félti a gyermekeket. Nemcsak a sajátjait…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában