Magánlaksértés

2023.02.18. 20:59

Nem kellett sok idő a vésztői férfi ismételt előállításához

Magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség egy 27 éves, büntetett előéletű, vésztői férfi ellen, aki egy idegen tanya kazánházában éjszakázott. Az ügyészség vádiratában elzárás kiszabására tett indítványt.

Ny. L.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A vádirat szerint a férfi a múlt év december 26-án, a késő esti órákban ittas állapotban kötekedett, kiabált az édesapjával vésztői közös otthonukban, ezért az apja az éjszaka folyamán kétszer is kihívta a rendőröket. A második alkalommal a rendőrök a férfit megbilincselték, és előállították a szeghalmi kapitányságra.

Miután éjfél előtt nem sokkal szabadon bocsátották, a férfi gyalogosan elindult Vésztő irányába. Három-négy kilométert ment, amikor elért egy, a 4234-es számú út mentén étteremként és panzióként működő tanyát.

Mivel nagyon elfáradt, úgy döntött, hogy a szálláshely valamelyik mellékhelyiségében tölti az éjszaka hátralévő részét. Átmászott a nagykapun, majd az üzemeltető tudta és beleegyezése nélkül bement a nyitott kazánházba. Ott talált alkoholt, abból fogyasztott, majd elaludt. Másnap hajnalban a járőrök ébresztették, és ismételten előállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában