Lezárt nyomozás

2023.02.01. 12:25

Frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő autóval egy méhkeréki sofőr

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott egy autós Méhkerék közelében. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

Forrás: police.hu

Balesetről értesítették 2022. április 18-án Békés vármegyében a rendőrséget. Méhkerék külterületén 10 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője megelőzött egy másik járművet.

A manőver befejezése után a 67 éves méhkeréki férfi átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. 

A balesetben ketten könnyebben, míg hárman súlyosan megsérültek. Utóbbiak közül egy utast életveszélyes sérüléssel vittek kórházba a mentők.

A Gyulai Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás a férfi ellen. A rendőrség a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait kedden továbbította az ügyészségnek – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában