Kék hírek

2023.02.13. 09:12

A körzeti megbízott talált rá az idős asszonyra Battonyán

Mínusz 8 fokban, egyedül gyalogolt egy nehezen tájékozódó, 77 éves nő Battonya közelében. Egy körzeti megbízott vitte haza.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Battonyai Rendőrőrsének mobiltelefonjára pénteken 7 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Battonya külterületén, a Mezőkovácsháza felé vezető úton egy idős nő gyalogol egyedül. Az őrs egyik körzeti megbízottja azonnal autóba ült és megkereste őt – olvasható a police.hu tudósításában.

Battonyától körülbelül 3 kilométerre talált rá, éppen mínusz 8 fok volt. A rendőr a 77 éves nőről tudta, hogy nehezen tájékozódik és abban a helyzetben segítségre szorul, ezért beültette a rendőrautóba és hazavitte.

A rendőrség ezúton is köszöni a telefonálónak a bejelentést!

Az elmúlt hétvégén a Szarvasi Rendőrkapitányság egyik rendőre is egy idős asszonynak segített, békésszentandrási tanyájának fűtéséhez hasogatott fel és pakolt ládákba tűzifát.

Fotó: police.hu

Bár Békés vármegyében az előrejelzés szerint enyhülés várható, ha ennek ellenére segítségre szoruló emberről tudnak, hívják a 112-t!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában