Tűzeset - Frissítve

2023.01.11. 08:24

Holttestre bukkantak a tűzoltók egy csabai házban

Kedd este érkezett a bejelentés a katasztrófavédelem ügyeletére, hogy Békéscsabán napok óta nem éri el az ismerősét valaki.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock

Egy tűzoltóegység vonult a megadott lakcímre, egy Kis-Tabán utcai házhoz, ahol láthatóan tűz volt korábban, a tűzoltók annak nyomait és egy holttestet találták meg. Tűzoltói beavatkozásra már nem volt szükség.

A háromszáz négyzetméteres családi ház tizenhat négyzetméteres, szobának berendezett kamrájában keletkezett a tűz, két négyzetméteren felhalmozott ruhák és papírok égtek az ágy mellett. A tűz feltehetően gyertya vagy cigaretta miatt keletkezett, de a pontos keletkezési okot tűzvizsgálati eljárás során tárják fel. 

Értesüléseink szerint az elhunyt férfi hajléktalan volt, szívességi lakáshasználóként, tehát a tulajdonos engedélyével, segítségével tartózkodott a Kis-Tabán utcai ingatlan egyik helyiségében. Fekhelye mellett ruhákat és szemetet halmozott fel, halálát vélhetően dohányzás, vagy gyertya használata okozta, mivel a közműveket korábban kikapcsolták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában