Kigyulladt melléképület

2023.01.25. 16:22

Egy ember is megsérült a méhkeréki tűzben

Enyhe égési sérüléseket szenvedett egy ember a kedd esti méhkeréki tűzben, amikor kigyulladt egy melléképület.

Gy. R.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Mint megírtuk, kigyulladt egy melléképület kedd este Méhkeréken, a Rákóczi utcában. A teljes terjedelmében égő közel 200 négyzetméteres, kazánháznak, garázsnak és nyári konyhának használt melléképületben egy gépjármű, kerti eszközök és berendezési tárgyak égtek. 

A lángokat a gyulai, a békéscsabai és a mezőberényi hivatásos tűzoltók, a Békés vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával öt vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el. A tűz a gyors beavatkozásnak köszönhetően a szomszédos épületekre már nem terjedt át, de a melléképületben tárolt eszközök teljesen megsemmisültek. 

A mentőszolgálat elmondása alapján a tűz következtében az egyik tulajdonos enyhe égési sérüléseket szenvedett, amit kollégáik a helyszínen elláttak. 

Mivel az épület fűtési rendszere megsérült, ezért lakosságvédelmi intézkedés keretében a lakókat átmenetileg rokonoknál helyezték el – tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában