Katasztrófavédelem

2022.12.01. 08:49

Tűzoltókat ismertek el Békésben

A hagyományokat követve a havi rendszerességgel megtartott igazgatói értekezlethez kapcsolódva elismerést vehetnek át azok a kollégák, akik szabadnapjukon gyors helyzetfelismerő képességükkel, bátorságukkal életeket vagy anyagi javakat mentettek meg.

Beol.hu

Fotó: katasztrofavedelem.hu

A katasztrófavédelem főigazgatója azokat is köszönti ilyenkor, akik kerek születésnapjukat ünneplik a hónapban. Az érintettek a kinevezést és az elismerést megyéjükben veszik át – olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere ötvenedik születésnapja alkalmából emléktárgyat adományozott Kovács Gábor tűzoltó alezredesnek, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kiemelt főelőadójának, valamint Makra György tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Gyulai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában