Kék hírek

2022.12.02. 12:19

Tetten érték a garázdákat Mezőberényben

Két férfi rongált egy buszmegállóban, Mezőberényben. Többen látták, mit csinálnak, és egy járókelő hívta a rendőrséget. A történtek miatt indult büntetőeljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Forrás: police.hu

Mezőberényben, a Liget téren, még október 19-én késő este két férfi megrongálta a buszmegálló várótermének üvegeit. Ököllel ütötték meg, törték be az egyenként fél négyzetméteres üvegtáblákat. Többen látták, hogy erőszakosan viselkednek, garázdálkodnak, egy járókelő hívta is a rendőrséget. A városban szolgálatot teljesítő rendőrök mindkét férfit előállították és büntetőeljárást indítottak ellenük. Tettüket azzal magyarázták, hogy egy konfliktus miatt idegesek voltak, dühükben okozták a kárt. A Békési Rendőrkapitányságon a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait csütörtökön továbbították az ügyészségre - írja a police.hu.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában