Kék hírek

2022.12.16. 12:56

Négy baleset csütörtökön: életét vesztette az elütött nő Kertészszigeten

Békés megyében csütörtökön négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, az egyik eset Kertészszigeten történt, ami sajnos halálesettel végződött.

Beol.hu

A szarvasi balesetben szerencsére csak könnyebb sérülés türtént /Fotó: police.hu/

Gyulán, a Petőfi téren 5 óra 45 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek, a férfi könnyebben megsérült – derül ki a police.hu összefoglalójából.

Kertészszigeten, a Dózsa utcában 9 óra előtt néhány perccel egy tolató kistehergépkocsi gyalogost ütött el. A súlyosan megsérült nő a kórházban életét vesztette.

Békésen, a Névtelen út és a Szarvasi út kereszteződésében 14 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Összeütköztek és a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Hunyadi utca és a Vasút utca kereszteződésében 16 óra 30 perc körül szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt személygépkocsi és kerékpáros ütközött, a kerékpáros ebben az esetben is könnyebben megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában