Kék hírek

2022.12.05. 14:12

Hiába cseréltek SIM-kártyát, a rendőrök az elveszett mobil nyomára bukkantak Gyulán

Elhagyta a telefonját egy férfi Gyulán. A megtalálónak megtetszett és nem adta vissza, a rendőrök azonban lefoglalták tőle. A büntetőeljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Gyulán, október 15-én este egy férfi elhagyta a mobiltelefonját. Egy sörözőből tartott hazafelé és otthon vette észre, hogy nincs meg a készülék. Másnap reggel kereste, de azon az útvonalon, ahol előző este járt, nem találta meg – olvasható a police.hu közleményében.

A rendőrök kinyomozták, hogy a mobilt egy férfi találta meg. Megtetszett neki, ezért nem akarta visszajuttatni a tulajdonosnak, hanem tett bele egy másik SIM-kártyát és használta. 

Miután jogtalan elsajátítás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene, nem tarthatta meg, a rendőrök lefoglalták tőle és sértetlen állapotban visszaadták a tulajdonosnak. 

A Gyulai Rendőrkapitányág rendőrei a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait pénteken továbbították az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában