Vörös Ferenc

2022.11.03. 17:09

Kinevezték Békés megye rendőrfőkapitányát

Ünnepi állománygyűlés keretében Vörös Ferenc ezredes csütörtökön Békéscsabán átvette a kinevezéséről szóló okmányt.

Ny. L.

Vörös Ferenc és dr. Kuczik János Zoltán

Forrás: police.hu

Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor november 1-jei hatállyal – az országos rendőrfőkapitány javaslatára – kinevezte Vörös Ferenc ezredest a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. A belügyminiszter által aláírt kinevező okmányt dr. Kuczik János Zoltán vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon tartott ünnepi állománygyűlésen Vörös Ferencnek.

 

A főkapitány a Budapesti Műszaki Egyetemen közlekedésmérnökként szerzett diplomát, majd rendőrtiszti tanulmányokat folytatott. 2007 augusztusától – megyei rendőrfőkapitányi megbízásáig – a Fejér megyei főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettesi beosztását töltötte be, vezette a gárdonyi kapitányságot is. Magyarország köztársasági elnöke 2016-ban a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje Katonai Tagozata kitüntetést adományozta számára

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában