Pályaorientációs nap

2022.11.29. 15:18

Betekinthettek a mezőkovácsházi rendőrség munkájába a diákok

Pályaorientációs napot tartottak a rendőrök kedden a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon.

Forrás: Facebook

A Battonyai Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium, Technikum, Általános Iskola és Óvoda, a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, valamint a Mezőkovácsházi Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium diákjai ismerkedhettek meg a rendőrség munkájával és nézhették meg azokat az eszközöket, járműveket, amelyekkel kollégáink dolgoznak. 🚓Örülünk, hogy meglátogattak bennünket és reméljük, hogy az iskolások közül többeket évek múlva munkatársként köszönthetünk majd. 

Emellett bővebb tájékoztatást kaptak a szerződéses határvadász és a 10 hónapos rendőrjárőr képzés jelentkezési feltételeiről, a felvételi eljárásról, és a várható szolgálati feladatellátásról.

A héten Békéscsabán, a Csaba Centerben szerdán 16 és 18 óra között, valamint pénteken 9 órától és 11 óráig kaphatnak információt azok, akik a rendőri hivatás iránt érdeklődnek - olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában