Teljes útlezárás - Frissítve

2022.11.23. 15:37

Halálos baleset: árokba hajtott egy autó Dévaványánál

Árokba borult egy személyautó Dévaványa és Gyomaendrőd között. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A balesetben a jármű vezetője, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette

Fotó: Bencsik Ádám

Dévaványa és Gyomaendrőd között szerdán 14 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lehaladt az útról és árokba borult. A balesetben a jármű vezetője, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást a rendőrség 19 óra 43 perckor feloldotta, a forgalom zavartalanul halad - adta hírül a police.hu

Megkeresésünkre, Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs elmondta, hogy a balesethez a békéscsabai mentésirányítás egy esetkocsit és három mentőkocsit riasztott. Egy személy sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy az újraélesztésére sem volt remény, ő a helyszínen életét vesztette. További három fő, egy súlyos és kettő könnyebb sérült ellátását végezték bajtársai. A helyszíni ellátást, állapotstabilizálást követően kórházba szállították mind a három sérültet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában