Vádirat

2022.09.07. 11:35

Rángatta a haját és seprűvel ütötte az idős asszonyt a bucsai férfi

Egy 85 éves, idős nőt bántalmazott egy bucsai férfi. Az ügyészség vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt

Ny. L.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Fotó:

A bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes ember sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség egy büntetlen előéletű, 64 éves bucsai férfi ellen, aki egy 85 éves, idős nőt bántalmazott. Az ügyészség vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt

Mint az az ügyészség közleményében olvasható, a férfi idén augusztus 1-jén erősen ittas állapotban bement a bucsai ingatlanjával szemközti, szomszédos ház udvarára, ahol az idős nő lakik. Hangosan szidalmazni kezdte a sértettet, amiért szerinte idegeneket engedett be házának udvarára.

A férfi megrángatta a sértett haját, majd az udvaron talált seprűvel rávágott a felkarjára, miközben trágár szavakkal illette az idős asszonyt. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában