Vádemelés

2022.09.27. 16:48

Kétszer is rendelt drogot külföldről Csabacsűdre, de egyszer sem kapta meg

A vádhatóság szerint külföldről rendelt drogot magának kétszer is egy 31 éves csabacsűdi férfi, de a csomagok soha nem érkeztek meg hozzá. A járási ügyészség most kábítószer birtoklása miatt emelt vádat ellene.

N. Sz.

Forrás: Shutterstock

Ha beismeri tettét, akkor is rács mögé kerülhet a büntetett előéletű férfi, illetve a felmerült 400 ezer forintos bűnügyi költséget is neki kell állnia.

A férfi tavaly év végén úgy döntött, hogy saját fogyasztásra kábítószert rendel külföldről. Előbb Hollandiából próbált drogot szerezni, és hogy leplezze saját magát, mindezt testvére nevében tette. Bár a küldemény év végén megérkezett Magyarországra, a tartalma gyanús lett a hatóságnak, ezért azt lefoglalták, és így nem jutott el a vádlotthoz. A férfi márciusban tett egy újabb próbát: ismét postán rendelt drogot, de most a saját nevében, és Németországból. Ennek is ugyanaz lett a sorsa, mint az előzőnek: ezt is lefoglalták, ez sem jutott el a megrendelőhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában