Csorvás / Békéscsaba

2022.08.05. 10:45

Nem adtak elsőbbséget, balesetet okoztak

Közlekedési balesetek vizsgálatait fejezték be a rendőrök. Az egyik járművezető Csorváson, míg a másik Békéscsabán nem biztosított elsőbbséget és okozott balesetet.

Fotó: police.hu

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset vizsgálatát fejezték be a rendőrök a Békéscsabai Rendőrkapitányságon – írja a police.hu.

Az egyik baleset március 9-én 11 óra 15 perc körül Csorváson, a Rákóczi utcában történt.  Egy kisteherautó sofőrje nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit, aki a kerékpárúton közlekedett. A biciklist, a mentők nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

A másik baleset július 4-én 17 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Pipacs közben volt. Egy személygépkocsi vezetője, hasonlóan a csorvási esethez nem adott elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő biciklis nőnek és nekiütközött. A nő elesett és ő is súlyosan megsérült. 

A rendőrkapitányságon mindkét esetben közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás a balesetet okozó járművezetőkkel szemben. A két ügynek a vizsgálata befejeződött, a rendőrség a büntetőeljárás iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában