Kék hírek

2022.08.19. 09:01

Figyelmetlenség vezetett balesethez Békéscsabán

Balesetek és ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök.

Beol.hu

Békéscsaba

Fotó: police.hu

Csütörtökön három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Csorváson, a Rákóczi utca és a Petőfi utca kereszteződésében 6 óra 45 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy előtte forgalmi ok miatt lassító személygépkocsinak. A mentők a 30 éves férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. 

Orosházán, a Táncsics utcában 14 óra 30 perc körül két autó ütközött össze, az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. 

Békéscsaba
Fotós: police.hu

Békéscsabán, az Andrássy úton 17 óra 15 perc körül egy leparkolt személyautó ajtaját figyelmetlenül nyitották ki, és egy kerékpáros nekiütközött. A balesetben a 43 éves biciklis nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 13 óra 15 perc körül a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy tehergépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a lengyel állampolgárságú férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában