Kék hírek

2022.08.08. 10:17

Felborult egy autó vasárnap Vésztőn

Személygépkocsival felborult egy, a gyanú szerint ittasan vezető férfi Vésztőn, és ketten összeverekedtek egy békéssámsoni büfében vasárnap.

beol.hu

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Békés megyében vasárnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában vasárnap 3 óra 15 perc körül fának ütközött és felborult egy személygépkocsi. A járműben ketten ültek, egyik férfi sem sérült meg, de a vezető, egy 20 éves kevermesi férfi a gyanú szerint ittasan ült volán mögé. Ráadásul az autó sem az övé volt, hanem Elekről, egy kapubejáróból vitte el. A kocsi nem volt bezárva és benne volt az indítókulcs. A kevermesi férfi ellen ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.

Békéssámsonban, egy büfében hétfőn éjjel fél 1 körül összeverekedett két férfi, a dulakodás közben megrongálták a bejárati ajtót. A verekedésben egyikük súlyosan megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság a történtek ügyében garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki – olvasható a police.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában