Balesetek

2022.08.07. 08:47

Árokba sodródott egy autó Kaszaperen, ketten súlyosan megsérültek

Négy közlekedési baleset, két könnyű és három súlyos sérült.

Forrás: police.hu

Szombaton négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Kaszaperen, az Árpád utcában 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi sodródott árokba, a jármű vezetője és utasa is súlyosan megsérült.

Forrás: police.hu

Újkígyós külterületén, az Apponyi utca folytatásában lévő földúton egy motorkerékpárral közlekedő 13 éves fiú esett el. A balesetben 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Őr utca és a Szabolcs utca kereszteződésében 11 óra 45 perc körül egy autós ütött el egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba.

Gádoroson, a Bajcsy-Zsilinszky utca és az Október 6. utca találkozásánál 18 óra körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi nem tartott megfelelő követési távolságot egy személyautó mögött, és összeütköztek. A férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában