Kék hírek

2022.07.10. 08:07

Szombaton sem maradtak el a közlekedési balesetek Békésben

Három közlekedési baleset is történt szombaton Békés megyében, melyeknek hat sérültje volt és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Beol.hu

Forrás: police.hu

Békés megyében szombaton három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - olvasható a police.hu összefoglalójában.

A 44-es főúton, Kondoros külterületén 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi balra kanyarodott, de eközben összeütközött az őt már előző motorossal. A motort vezető férfi súlyos, utasa könnyű sérülést szenvedett. 

Dévaványán, a Zrínyi utca és az Eötvös utca kereszteződésében 13 óra 10 perckor egy kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett. 

Békéscsabán, a Bessenyei utcában 14 óra körül letért az útról és távközlési vezetéket tartó oszlopnak ütközött egy személygépkocsi, majd árokba csapódott. A balesetben a jármű vezetője és a hátsó ülésen utazó nő, illetve gyermek is megsérült, állapotuk nem súlyos.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit szombaton 23 óra 40 perckor Gyulán, a Béke sugárútról. A 38 éves férfi személygépkocsival közlekedett, és az igazoltatásakor, valamint a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában