Kék hírek

2022.07.18. 09:33

Szerelemféltésből bántalmazott súlyosan egy férfit Békéssámsonon

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, testi sértés és kábítószer birtoklása, valamint garázdaság bűncselekmények gyanúsítottjainak előállítása.

Beol.hu

Fotó: police.hu

Békéscsabán, a Corvin utca és a Bánát utca kereszteződésében vasárnap 18 óra után néhány perccel személygépkocsi elektromos rollerrel közlekedő férfivel ütközött. A rolleres könnyű sérülést szenvedett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak egy súlyos testi sértés bűntett kísérlet és kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítható férfit. A 32 éves békéssámsoni lakos szerelemféltésből bántalmazott egy férfit, majd a rendőrök, amikor otthonából előállították, négy tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt találtak nála.

Battonyán, a Fő utcán szombat este egy idegen rátámadt egy férfira, többször megütötte és megrúgta őt. A bántalmazott férfi, aki könnyű sérülést szenvedett, másnap tett bejelentést a történtekről. Támadóját, egy 31 éves mezőhegyesi férfit a rendőrök rövid idő alatt elfogták és előállították. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában