Vádemelés

2022.07.28. 08:27

Egyszer agyonverem a kutyátokat! Éjszaka kalandozott a szeghalmi szomszédnál egy miskolci férfi

A kutya ugatása miatt a háziak tudta nélkül bement a szomszédos portára, és felszólításra sem volt hajlandó távozni onnan az a 42 éves miskolci férfi, aki ellen magánlaksértés miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség, vádiratában pénzbüntetés kiszabását kérve.

L. B.

Shutterstock illusztráció

A férfi július 4-én látogatóban volt Szeghalmon. Mivel a szomszédban tartott kutya folyamatosan ugatott, és emiatt nem tudott aludni, úgy döntött, hogy rendre utasítja az ebet. 

Bár késő este volt, nem szólt a szomszédoknak, hogy bemegy hozzájuk, dühösen kinyitotta a családi ház utcai kapuját, amely akkor nem volt bezárva. A kapu az erőteljes mozdulatra nagyot csapódott, amire felfigyelt a házban lakó házaspár.

A férfi az udvarra lépve kiabált a kutyával, fenyegetőleg hadonászott felé. Amikor a házigazdák kimentek a házból és kérdőre vonták a vádlottat, hogy mit keres náluk, velük is kiabált, és közölte, hogy egyszer agyonveri a kutyát. 

A férfi aztán a szomszédokat is fenyegette, és mivel első kérésre nem hagyta el a portát, a háziak értesítették a rendőrséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában