Katasztrófavédelem

2022.06.13. 19:00

Szivárgott a gáz Békéscsabán

Vasárnap is akadt munkájuk a Békés megyei tűzoltóknak.

Illusztráció: Shutterstock

Égett a cserjés és az aljnövényzet vasárnap reggel Békéscsabán, a Kerek tanya közelében. Az ötven négyzetméteren égő vegetációt a helyi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. 

A délutáni órákban ismét egy területtűzhöz riasztották Békés megye tűzoltóit. Ezúttal Mezőberény településen, a Dózsa György utcában gyulladt ki az elszáradt aljnövényzet, ahol a tűz a szomszédos telkekre is átterjedt. Az esethez riasztott mezőberényi, valamint békéscsabai hivatásos tűzoltók a tüzet négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. A tűz lakóingatlanokra nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg. 

Szivárgott a gáz egy családi ház portáján vasárnap reggel Békéscsabán, a Csokonai utcában. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók az anyagfáradás miatt megrepedt gázvezetéket és környezetét biztosították, majd a területet átadták a gázszolgáltató munkatársainak. Az eset során senki sem sérült meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában